DSC_6149_.jpg

Nieuws

25 mei 2020

Beste bewoner en gast,

 

We zijn blij u mee te mogen delen dat we na lange tijd weer open mogen! 1 juni zullen wij vanaf 12.00 uur open zijn en staan wij weer graag voor u klaar. Vanwege de maatregelen gaat er echter wel een hoop veranderen, In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van onze veranderingen.

 

Vanuit de overheid krijgen wij de volgende regels die we moeten naleven. Als u uit hetzelfde gezin/huis komt mag u samen aan een tafel zitten, de tafels staan anderhalve meter uit elkaar en zullen wij u van daaruit bedienen door uw bestelling op een extra tafel te zetten zodat u het van daaruit zelf kunt pakken.

 

Als u komt eten dan graag even reserveren.

 

Bij uw reservering zullen we vragen stellen over uw gezondheid tot veiligheid van ons personeel en andere gasten. Voor uw gemak wordt u verzocht een paar minuten voor uw gereserveerde tijd te arriveren. Komt u te vroeg en is uw tafel nog bezet of niet schoon zult u buiten moeten wachten tot de tafel weer klaarstaat. Per toilet laten we één persoon tegelijk toe en zullen na elk bezoek de deurklinken, etc. schoonmaken. We leven in een crisis en hebben een flinke slag gehad door de plotselinge sluiting afgelopen maart, hierdoor moeten wij helaas stoppen met de dagmaaltijden. Wel zal het maandmenu blijven bestaan en bieden we een wisselend weekmenu aan, ter compensatie van de dagmaaltijden. Natuurlijk hebben wij ook nog een uitgebreide lunch- en dinerkaart. We werken met zo weinig mogelijk personeel en vragen uw begrip bij drukte en eventueel langere wachttijden.

 

We hopen u zo genoeg geïnformeerd te hebben.

Heeft u vragen of wilt u reserveren bel dan naar 06-57149608.

 

We hopen u graag weer te ontmoeten!

 

Hartelijke groet,

Team In De Buurt, Eten & Drinken

 

P.s. vanwege de voorbereidingen nemen we deze weken geen taarten- en quiche bestellingen aan.

Koninginneplein 2

3261 AZ Oud-Beijerland

06-57149608

Openingstijden

Wij zijn geopend voor afhaal en bezorgen

Dinsdag t/m donderdag: 10.00-20.00

Vrijdag en zaterdag: 10.00-20.30

© 2019 In de Buurt, Oud-Beijerland | Webdesign en realisatie: Nota Bene communicatie